facebook

У Чернігові водій маршрутки показував непристойні жести пасажирці

Чернігівка Юлія Ковтун поскаржилася на водія 33 маршрутки, який, з її слів, показував непристойні жести та грубіянив. Суперечка із чоловіком сталася, коли вона їхала на роботу.

 

 

«Я підходжу, спочатку хотіла сісти до водія, тому що там було 2 вільних місця, але дверцята були зачинені. Тому я зайшла в салон, даю водію 10 гривень, кажу: «Мені один», а він дивиться на мене і жодним чином не реагує. Я кажу ще раз: «Один», він мовчить. Я кажу третій раз: «Один». Трохи гучніше кажу: «Я ж вам сказала, що один». Він дає мені решту і каже російською, що «Ти не говорила, а тільки думала, вчися виробляти командний голос». Я йому запропонувала не хамити людям, а краще відкривати дверцята, щоб люди могли зайти, сісти, щоб він так до людей не ставився. Але водія кудись понесло, він почав хамити ще більше, сказав, що моє місце в салоні і я маю там стояти. Однак, це було сказано в такій формі, наче він розмовляє з якимось кримінальником.

Сфотографувала водія, коли вийшла з маршрутки. І він вирішив мені показати два «факи». Після цього я підійшла в інше вікно і показала йому «клас», ну давай ще покажи, я сфотографую краще, і він показав мені ще й дулю», – повідомила Юлія Ковтун

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Юлія зв’язалася з директором підприємства, яке обслуговує 33-ій маршрут. Директор Олександр Ковальов вибачився перед пасажиркою і сказав, що така поведінка для водія неприпустима, пообіцяв із ним поговорити.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...