facebook

У Києві педофіл накинувся в під’їзді на п’ятикласницю: «Знайти його і лінчувати на площі»

Школярка чекала подругу, коли до неї підійшов злочинець. В одному зі столичних дворів чоловік схопив дитину і потягнув до гаражів. Врятувала дитину тільки випадковість. У Києві 13 грудня на Відрадному невідомий чоловік намагався викрасти дитину.

Про це повідомив користувач A.S.Ustenko. За його словами, страшний інцидент стався на бульварі Вацлава Гавела, 40.

«Вдалося отримати інформацію від першоджерела, вчителя молодших класів 173 школи. Пославшись на те, що на її місці так вчинив би кожен, жінка попросила не називати її ім’я. 13.12.2018 близько 8 години ранку вона вигулювала свого собаку, а так само підгодовувала дворових кошенят, як раптом почула дитячий голос: Дядя пусти!», – написав користувач в на сторінці фейсбук-спільноти.

Обернувшись, жінка побачила моторошну картину: чоловік з видовженим обличчям, років 40, одягнений у коричневу куртку з капюшоном, утримуючи за шию маленьку дівчинку штовхав її в сторону гаражів. Жінка не розгубилася і почала голосно кричати, щоб той відпустив дівчинку.

Злочинець, облишивши дитину, швидко пішов у бік приватного сектору.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Хвилин через п’ять, вийшла подруга дівчинки, взяла її за руку і разом вони пішли в сторону зупинки Добрузька. На жаль, не вдалося уточнити ім’я дівчинки. 54 школа підтвердила, що дівчинка учениця 5 класу. Поліцію викликали, заяву написали», – зазначив користувач.

Також A. S. Ustenko повідомив, що дівчинка в під’їзді чекала подругу. Раптово до неї підійшов незнайомець, залякав дитину, наказав мовчати і потягнув її в сторону гаражів і зруйнованого смітника.

«От не даремно я доньці кажу, якщо раптом якась ситуація схожа, відразу бий з ноги куди попало, використовуй усі кошти і тікай. Попався б – розірвала б», «Знайти його і лінчувати на площі», «Зла не вистачає і закінчилися слова для цих довбаних педофілів. Бездіяльність поліції і безкарність розв’язує їм руки і вони нахабніють все більше», «який жах… В наших під’їздах ушльопків лазить тьма….», «Каструвати таких потрібно без суду і слідства», – коментують кияни.

Однак, деякі з фоловерів припускають, що це – вигадка, а автор спеціально нагнітає обстановку.

«Дивно!! Прямо у мене під вікнами!!! БУЛА АБСОЛЮТНА ТИША!! Я не сплю з 6.30 ранку!! так що крики чую добре і сусідів та інше, але що то такого не було!!», «В новинах бачила. Що такі пости роблять спеціально, щоб люди жили в страху, “розпалюють ситуацію”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...