facebook

Пророцтва Ванги на 2019: замах на Путіна, хвороба Трампа, криза в Європі та потужні цунамі

Астрологи дають не найрайдужні прогнози на події в світі в 2019 році. Однак навіть вони тьмяніють з тим, що передбачила легендарна болгарська ясновидиця Ванга. Вона прогнозує економічний колапс, замахи і катаклізми.

 

У майбутньому році Ванга побачила замах на президента країни-агресора Володимира Путіна. Дані дослідження віщих прогнозів болгарської провісниці наводить видання The Mirror.

За розшифрованими даними, Путін стане мішенню співробітника особистої безпеки президента РФ. Про кінець замаху даних немає.

Прогноз Ванга дала також щодо нинішнього президента США Дональда Трампа. У 2019 році його чекає хвороба, вона не мине для президента Америки без серйозних наслідків.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Трамп в 2019 році може втратити навіть слух через хворобу. Крім того, один з членів сім’ї Дональда Трампа до 2019 року може потрапити в автомобільну аварію.

Серед більш глобальних пророцтв одним з найстрашніших є глибока економічна криза в Європі. А ось на Азію обрушаться природні катаклізми. Так, в 2019 році вона може постраждати від масштабного і згубного цунамі.

Росії, судячи з пророцтв Ванги, також доведеться не солодко. У 2019 році на території РФ очікується падіння гігантського метеорита.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...