facebook

Чоловік вигадав історію про пограбування, щоб уникнути гніву дружини

Щоб приховати від дружини потрачені на вітер кошти, українець вигадав історію про пограбування.

За неправдиве повідомлення про скоєння злочину житель Черкащини ледь не потрапив за ґрати, пише Експрес-онлайн з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

Безробітний чоловік з Городища в липні цього року поїхав власною машиною в обласний центр. Після вирішення невідкладних справ зайшов в один з розважальних закладів, в яком витратив 15 тисяч гривень. Щоб не дісталося від цивільної дружини на горіхи, дорогою додому вигадав детективну історію про пограбування і зателефонував на “102”.

Поліцейським розповів, нібито дорогою попутники, яких підвозив з Черкас, погрожуючи ножем та пістолетом, відібрали усі кошти. Цю інформацію підтвердив членам слідчо-оперативної групи, які приїхали до нього додому і написав відповідну заяву про розбійний напад у правоохоронні органи. Та коли поліцейські почали розслідувати справу, виявили деякі невідповідності та плутанину у свідченнях потерпілого. Тож він змушений був зізнатися в завідомо неправдивому повідомлення про скоєння злочину. І з потерпілого став обвинувачуваним.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 383 Кримінального кодексу і позбавив волі на один рік з іспитовим терміном.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...