facebook

Жовтень буде критичним для України – МЗС Джерело: fakty.ictv.ua

У Міністерстві закордонних справ України вважають, що в жовтні можуть почати обговорення продовження санкцій щодо Росії.

entry1008236252

– У нас є ще кілька місяців, коли ми повинні всі працювати на одну мету. Мета – збереження санкцій. Вони (чиновники ЄС – Ред.) їх можуть почати обговорювати в жовтні. Жовтень для нас є критичним місяцем, коли ми повинні забезпечити продовження санкційної політики, – сказала заступник міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль в ефірі українського телеканалу в середу, пише Інтерфакс-Україна.

Зеркаль зазначила, що Росія розгорнула широку кампанію в країнах ЄС щодо неефективності санкцій. Читайте: Київ про нового посла РФ: питання знято – Вона (політика РФ щодо санкцій – Ред.) є досить ефективною… Вони (російська сторона – Ред.) поширюють інформацію про ті економічні втрати, які несуть країни Європейського Союзу у зв’язку з цими санкціями. Йде повномасштабне маніпулювання… Це не є правдою, – розповіла дипломат.

Нагадаємо, глава МЗС ФРН Франк-Вальтер Штайнмаєр не вважає, що мінський процес знаходиться у глухому куті, і сподівається до вересня побачити прогрес у переговорах “нормандського формату”.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...