facebook

Як приготувати імбирні льодяники від кашлю

Дере горло, боляче ковтати? Ви забудете про ці симптоми, і бігти в аптеку не знадобиться. Як приготувати льодяники від кашлю своїми руками.

Для початку наллємо в каструлю воду і додамо склянку цукру. Поки вода з цукром закипає, додаємо столову ложку лимонного соку і меду. Саме лимон і мед допоможуть заспокоїти біль в горлі.

Сюди ж додаємо чайну ложечку імбиру – він має протизапальні властивості, а також допомагає при болю в горлі і усуває нудоту.

Останній і головний інгредієнт наших льодяників – мелена гвоздика. Її потрібно трохи, трохи менше чайної ложки. Ця спеція знімає спазми і надає антибактеріальний ефект.

Доводимо суміш до кипіння і залишаємо нудитися на 15 хвилин. Велика частина рідини повинна википіти.

Варити треба на слабкому вогні, тому що інакше ми втратимо частину корисних властивостей. Особливо це стосується меду і лимона.

Щоб перевірити готовність сиропу, капніть трохи в склянку з холодною водою. Якщо маса загусне, не долетівши до дна, це означає, що вона готова.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Кладемо на дерев’яну дошку пергаментний папір. Ложкою зачерпує масу, робимо акуратні краплі. Через 15-20 хвилин цукерки будуть готові.

Менше години часу, всього п’ять інгредієнтів, і про бiль в горлі в задушливому кашлі можна забути!

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...