facebook

Порошенко звернувся до патріотів

Президент Петро Порошенко закликав українців не допустити реваншу проросійських сил, які намагатимуться розвернути Україну від Євросоюзу та НАТО.

Про це глава держави сказав на Львівщині під час участі в урочистому зібранні з нагоди 150-річчя заснування товариства “Просвіта”.

“Геть від Москви!” – це є моя пропозиція, яка внесена до Верховної Ради із закріплення курсу до ЄС та НАТО в Конституції України, як невідворотного процесу. Бо ми розуміємо, що лише членство в Європейському Союзі та НАТО незворотно й остаточно гарантує нашу незалежність від Росії. Але, на жаль, це чітко розуміють і наші вороги. Тому вони планують реванш на президентських і парламентських виборах, щоб заблокувати наш рух до Європи. А якщо пофортунить – так ще й розвернути Україну назад…

Запобігти такому сценарію – це священний обов’язок всіх українських патріотів. Я наголошую, що я сам зроблю для цього все можливе. Але в цій боротьбі дуже розраховую на вашу підтримку, кожного з вас. Бо це не лише справа президента, це спільна, загальноукраїнська справа. І спільна, загальноукраїнська відповідальність”, – сказав президент.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...