facebook

Мобілізація в Києві: показали відео дивних рейдів військових з поліцією

У Міністерстві оборони заявили, що рейди правоохоронців з військовими біля метро в Києві – це планові заходи, облав не влаштовують. Про це повідомив прес-секретар Сухопутних військ ЗСУ, передає телеканал “112”.

 

 

“У подібних ситуаціях Національна поліція Україна може шукати певних людей за запитом військкомату, але не перевіряти всіх підряд. Тобто, ми надаємо списки з військкомату тих, хто ухиляється від призову”, – сказав прес-секретар Сухопутних військ ЗСУ.

У той же час, в поліції повідомили, що ніяких рейдів з військовими не проводять.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я не знаю, що там робили працівники військкоматів, але поліція на всіх станціях метрополітену несе службу”, – сказала прес-секретар поліції Києва.

Варто зазначити, що після введення воєнного стану в Україні громадянам почали приходити провокаційні СМС про початок мобілізації.

На мобільні телефони громадян України почали надходити повідомлення про початок мобілізації. У них зазначено, що працівники військкоматів здійснюють облави в публічних місцях – на вокзалах, площах, вулицях міст тощо.

У джерелі вказали, що ця інформація неправдива. Вона має провокаційний характер з метою дестабілізувати військово-політичну ситуацію в країні. Також там зазначили, що, швидше за все, повідомлення відправляють російські пропагандисти і їх прихильники.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...