facebook

На Прикарпатті чоловік напав на поліцейських з сокирою

У смт. Перегінське Рожнятівського району Івано-Франківської області поліція затримала чоловіка, який із сокирою накинувся на поліцейських, котрі прибули на виклик, та пошкодив поліцейський автомобіль.

 

 

Інцидент стався в суботу, 8 грудня. Близько 11:20 до поліції зателефонувала жінка, яка повідомила, що її сусід вчиняє конфлікт, взявши до рук сокиру.

«Поліцейські відреагували та оперативно прибули на місце події. Вийшли з машини і звернулися до порушника, який стояв спиною до них. Не почули ані відповіді, ані погроз, як той раптово обернувся і запустив у правоохоронців сокирою. Не влучивши, підняв сокиру і жбурнув у службове авто», – повідомила обласна поліція.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як сказано у повідомленні, після цього порушник накинувся на інспекторку і хотів вдарити її в голову арматурою, яка була в нього в руці, але інспектор прикрилася рукою. Після цього чоловік вирішив заволодіти її табельною зброєю. Проте напарник, аби припинити правопорушення, здійснив чотири попереджувальні постріли вгору з табельного пістолета, чим відлякав зловмисника.

Відомо, що чоловік спричинив тілесні ушкодження поліцейському у вигляді гематоми руки і ноги. Також він пошкодив у службовому авто бокове водійське скло. Чоловіка затримали, його допитують. Зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність за статтями «Викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї» і «Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця» Кримінального кодексу України.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...