facebook

На Житомирщині з даху багатоповерхівки зірвався чоловік

2 грудня до місцевого відділення поліції надійшло повідомлення з лікарні про смерть у реанімаційному відділенні 39-річного чоловіка. Його було доставлено до медичного закладу цього ж ранку після падіння з даху п’ятиповерхового будинку. Триває з’ясування всіх обставин. Попередньо встановлено, що чоловік проживає у цьому ж будинку, де сталася подія.

 

 

Уночі він намагався потрапити до квартири колишньої співмешканки, розташованої у сусідньому під’їзді на 5 поверсі, однак жінка навідріз відмовилась йому відкривати. Через його наполегливі спроби, погрози, лайку та навіть намагання вибити двері жінці довелось викликати поліцейських.

Побачивши машину правоохоронців, що паркувалась у дворі, чоловік встиг втекти до власної квартири та, у свою чергу, теж не відкрив двері поліцейським.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як згодом з’ясувалось, після від’їзду останніх він спробував потрапити на балкон квартири співмешканки через дах будинку (раніше чоловік уже робив подібне), однак не втримався на ногах та зірвався.

У результаті чоловік отримав тяжкі травми та був госпіталізований. За попередніми висновками, він перебував у стані наркотичного сп’яніння. Нині призначено відповідну судово-медичну експертизу.

Триває встановлення всіх обставин події.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...