facebook

Водієм, який “зніс” ліхтар, виявився п’яний посадовець із Закарпатської ОДА

Як щойно повідомив журналіст Віталій Глагола, за кермом автомобіля Toyota RAV, що скоїв ДТП на пішохідній площі Петефі в Ужгороді, знаходився директор департаменту агропромислового розвитку Закарпаття Юрій Лесьо.

 

 

“П’яний чиновник ОДА збив ліхтар на Петефі і втік із місця ДТП! А саме – директор департаменту агропромислового розвитку Закарпаття Юрій Лесьо. Мені вдалось за 30 хв після того, як чиновник збив новий ліхтар і втік ідентифікувати його”, – написав Глагола.

Далі подаємо текст Віталія Глаголи у повному обсязі:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Можу розповісти поетапно, як це вдалось зробити у ХХІ столітті. Отже, відомо, що чоловік напідпитку вийшов із «Фийса-паб» на Петефі. Візуальні признаки алкогольного сп’яніння мені підтвердили одразу 4 випадкових свідки. Його бачили перехожі. Сів в авто, яке стояло на площі, збив ліхтар і дався навтьоки, але номери його авто встигли запам‘ятати. Далі справа техніки.

Нагадаємо, сьогодні, 4 грудня, на площі Петефі в Ужгороді трапилася ДТП.

Із незрозумілих причин водій позашляховика Toyota RAV білого кольору виїхав на пішохідну частину площі та, за словами кореспондента сайту 0312.ua, яка саме проходила повз, поїхав прямо у сторону ліхтаря, поваливши його на землю. При падінні ліхтар дивом не зачепив жінку, що знаходилась поруч.

Водій із місця ДТП одразу втік.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...