facebook

Віце-спікер Ради прийшла з сумкою з крокодилової шкіри і в “БДСМ-нашийнику”

Оксана Сироїд здивувала неоднозначним аксесуаром.

У цьому сезоні українські парламентарії не перестають собою дивувати. Зовсім недавно ми писали про злодійський перстень позафракційного депутата Якова Безбаха, тепер же епатувати публіку вирішила віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд. На одне з пленарних засідань вона прийшла з неоднозначним аксесуаром на шиї.

Заступник спікера ВР Андрія Парубія прийшла на роботу з незвичайною прикрасою на шиї.

Цей своєрідний нашийник називається чокер. Він відомий ще з давніх часів, і першими його носіями були раби, які носили нашийники з ім’ям господаря. Потім він багато видозмінювався і цю прикрасу стали носити відомі люди від принцеси Діани до Мерилін Монро. У наш час чокер асоціюється більше з символікою з БДСМ, який останнім часом став дуже популярною течією.

Також Оксана Сироїд блиснула дорогою сумкою зі шкіри крокодила. За словами українського дизайнера Ксенії Весніної, таку сумку не купиш в магазині.

«Швидше за все, це сумка під замовлення, – повідомила вона Знай.ua. – Я такі собі замовляю з Балі. Коштує така сумка від 1500 доларів».

Також вона пояснила, чому все більше людей, які розуміють толк в хороших речах, вважають за краще замовляти сумки, а не купувати у відомих брендів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Під замовлення ти можеш вибрати конкретний колір, розмір і фурнітуру, колір і матеріал всередині сумки. Гарна сумка під замовлення всередині зі шкіри теляти, – розповіла Весніна. – А світові бренди стали робити все з еко шкіри (дерматину). Носяться погано, а коштують дорого. Тому той хто знає толк віддасть перевагу замовні речі ».

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...