facebook

У Києві вчителька влаштувала скандал через татуювання дитини: “Я ще не бачила такої жахливої мами”

Конфлікт почався через просту ручку.

У київській школі №174 між вчителькою молодших класів і мамою другокласника стався конфлікт. Причиною інциденту стало “татуювання”, яке дитина намалювала собі ручкою.

“Вона покликала мого сина і схопила його за зап’ястя, почала задирати кофту і в дуже гнівному стані показувати малюнки, які були на зап’ясті, і говорити, що таке неприпустимо малювати в школі. Я встала на захист своєї дитини, сказала, що у мене теж є татуювання. Вважаю, що це нормально”, — розповіла мати школяра Рита.

Слідом за цим вчителька дозволила собі лаяти Стаса разом з мамою перед усім класом.

“Почала вчителька говорити мені, що вона ще не бачила такої жахливої мами, що це взагалі неповага до школи, що школа — це храм знань. Що у мене ганебна поведінка”, — процитувала жінка.

Директор школи №174 Валентин Койцан розповів, що у своїй пояснювальній записці вчителька описала інцидент зовсім інакше.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Вчитель дає трошки іншу інформацію. Якихось слів, які б ображали честь і гідність… не думаю, що вони були. Можливо, в такому контексті мама сприйняла це таким чином”, зазначив він, додавши, що провів розмову з учителем.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...