facebook

Євробляхери хочуть не справедливості, а халяви

Мито і акциз за розмитнення популярного бюджетного “Фольксваґен Ґольф” за новим законом обійдуться в 400 і 280 євро відповідно. Машині 8 років, базовий бензиновий двигун 1,4 л. Гарне авто для небагатого українця, який не може собі дозволити новий “Мерседес” із салону, але хоче свою ластівку. За старими правилами це обійшлося б в 2959 євро. У чотири з половиною рази дорожче.

Але “зубожілій народ”, який може собі дозволити заради понтів спалити свій “Ленд Ровер”, палить шини і блокує кордон. Вони хочуть справедливості? Ні! Вони хочуть халяви. Долар по 8. А ще краще, по 4. Ковбасу по 2,20. Квартиру від заводу.

Заради дотацій на комуналку вони розлучаються і переписують машини на батьків. Плем’я халявщиків, яким завжди мало. “Рейндж”, “Кайени”, “Лексуси” їздять на бляхах, а податки на утримання інфраструктури нехай збирають з прокладок і шоколадок.

“Рейндж”, “Кайени”, “Лексуси” їздять на бляхах, а податки на утримання інфраструктури нехай збирають з прокладок і шоколадок

І якщо рух евробляхерів ще можна було зрозуміти, коли мита обходилися дорожче вартості машини, то зараз зрозуміти людей, які блокуюють кордон я не можу. Кажуть, там, в основному, контрабандисти. Так ці чорти за одну-дві ходки заробляють ці 700 євро мита. І податків не платять, вони ж безробітні. Ще й на біржі всі стоять і наші гроші з бюджету отримують. Щоб ви навіть не сумнівалися.
Оригінал

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...