facebook

Що подарувати на Новий Рік: поради астролога, попадання 100%

Настав час подбати про новорічні подарунки: щоб правильно вибрати, що покласти під ялинку для ваших близьких, скористайтеся радою астролога. Серед астрологів існує думка, що подарунок необхідно вибирати згідно стихії знака зодіаку.

 

Відомо, що вогняний знак не повинен вступати в конфлікт з водою, тому йому потрібно додати трохи землі. У той же час для представників стихії повітря, потрібно робити презенти, які містять скло.

Так для Раків, Скорпіонів і Риб можна сміливо купувати елементи декору, свічки або статуетки.

Нумеролог Любов Павленко переконує, що 2019 рік буде ідеальним для саморозвитку і навчання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Якщо хтось мріє зустріти свою любов, то це дуже сприятливий рік для цього. Для чого-то дуже теплого, душевного – занять улюбленими видами діяльності, те, що вам приносить радість, задоволення. Взагалі дозволити собі радості і задоволення, тому що такий час буває раз на 9 років”, – пояснює нумеролог.

Астролог Олександр Образцов, радить, щоб не зіпсувати настрій і рік подарунком, потрібно утриматися від подарунків з каменів.

“В цей день не бажано дарувати прикраси, вироби і статуетки з каменю. Тому що подарований в цей день кам’яний виріб, може обтяжити життя того, кому ви даруєте це”, – пояснив він.

Також відомо, що 2019 рік земляний Свині для чотирьох знаків зодіаку приготував справжні подарунки долі. Ці представники Гороскопу отримають довгоочікуване щастя.

Телець

На початку року можна буде обміркувати своє минуле, скинути вантаж негативу. Астрологи і фахівці сайту радять Тельцям не прагнути до різких змін-Всесвіт сама внесе свої корективи в житті представників цього Знака і запустить необхідні механізми.

Скорпіон

У Скорпіонів життєва енергетика буде на великому підйомі практично весь рік.

Це несприятливий час для прокрастинації і ліні: пора кувати залізо, поки гаряче. У любові і на роботі Скорпіонів чекатиме удача.

У любові Скорпіонів чекають глобальні позитивні зміни. Це стосується і самотніх людей, і тих, хто вже перебуває у відносинах. Їм досить просто уникати непотрібних конфліктів, щоб оточуючі хотіли йти на контакт, і люди потягнуться до Скорпіонам з-за їх природного магнетизму..

Лев

Для Левів 2019 рік буде вкрай позитивним для роботи, бізнесу, домашніх справ, ремонту та купівлі майна. Час відзначено творчим підйомом, який допоможе Левам швидше приймати нестандартні і при цьому ефективні рішення. Не тільки фінансові, але і любовні угоди будуть вдалими.

Терези

2019 рік можна сміливо назвати для Терезів Роком спорту. Тіло Ваг зміцниться, стане більш витривалим.

Крім того, цей період сприятливий для зачаття і народження дитини. У 2019 можна не боятися переїздів, зміни обстановки, дорогих придбань, а також весілля. Всі ці заходи повинні пройти вдало.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...