facebook

Президент пообіцяв за хвилини організувати захист України

У випадку повномасштабного вторгнення російської армії в Україну воєнний стан дозволить президенту за хвилини організувати оборону.

Про це Петро Порошенко сказав в інтерв’ю українським телеканалам.

“Якщо відбудеться агресія, мені потрібні будуть хвилини, щоб організувати ефективний захист України. Уже зараз відбувається нарада Міністерства оборони та Генерального штабу з залученням усіх представників сектору оборони та безпеки, щоб вибудувати оборону країни в рамках указу президента…

Якщо буде агресія, буде часткова мобілізація, у першу чергу резерву першої черги… Із перших хвилин ми наростимо чисельність наших Збройних сил, через перерозподіл фінансових ресурсів забезпечимо всім необхідним Збройні сили і змусимо противника відповідати за порушення державного кордону”, – сказав глава держави.

“Мета воєнного стану – показати, що противник заплатить дуже велику ціну, якщо вирішить напасти на нас. Це буде холодний душ, який зупинить божевільних, які мають плани атакувати Україну. Якщо агресії не буде, вважайте, що мета цих дій досягнута”, – додав Порошенко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...