facebook

День Івана Золотовустого 26 листопада: Скористайтеся сильними молитвами

У всі часи Іван Золотоустий направляв віруючих на правильний шлях і допомагав справлятися з труднощами. Іван Золотоустий є одним з найбільш високоосвічених святителів в православному світі. Багато людей звертаються до святого з проханнями про просвітління, легке засвоєнні знань і навичок, допомогу в навчанні, лікуванні мовних дефектів і душевних хвороб.

 

 

26 листопада віруючі зможуть вшанувати святого Іоанна і звернутися до нього з важливими проханнями. Пропонуємо вашій увазі найсильніші молитви до Івана Золотоустого. Джерело.

Головна молитва до Івана Золотоустого

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За допомогою головної молитви ви можете попросити святого:

про допомогу в навчанні;
про швидке засвоєння знань;
про розвиток;
про зцілення від дефектів мовлення;
про позбавлення від депресії, переживань, думок про cyїцид.
Також ця молитва може стати головним помічником для тих, хто працює в сфері науки або засобах масової інформації.

«Святий Іване, даруй нас напоумленням, щоб розпізнавати істину. Щоб знання наші вели нас вперед і полегшували життя всіх тих, хто потребує нашої і твоєї допомоги. Допоможи стpaждаючим позбутися вантажу дyшевного і помислів недобрих, подаруй їм зцілення, щоб їхнє життя стало легким. Амінь».

Бажано вимовляти молитву перед іконою Івана Золотоустого, і тоді відповідь на ваші прохання ви отримаєте набагато швидше.

Молитва про врозуміння
Іноді зло і нечисті сили підштовхують людину на гріховні вчинки. Але молитва до Івана Золотоустого допоможе встати на шлях істинний і позбутися від недобрих думок. Молитовний текст може бути спрямований не тільки на вас, але і вашу близьку людину.

«О святий Іване Золотоустий, Господь Бог обдарував тебе талантами і послав на цю землю, щоб допомагав ти всім, хто потребує твоєї допомоги. Шаную тебе як мудрого святителя і вчителя і закликаю тебе позбавити раба (у) Божого (у) (ім’я) від злих думок, які штовхають його (її) на вчинки неправедні. Наділи мудрістю того, кому необхідна підтримка, подаруй йому врозуміння, направ на шлях праведний. Амінь».

Щоб молитва подіяла, її текст повинен виходити з серця. В цьому випадку ви помітите її результат вже скоро.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...