facebook

У Луцьку призовників насильно забрали до військкомату і без медогляду відправили служити

У Луцьку хлопців призовного віку насильно забирали з власних будинків і без медогляду направили на строкову службу. Про це на своїй сторінці в Facebook написала Валентина Горчакова.

 

 

«23 листопада в 7.20 до нас у двері постукав хамовитий представник воєнкома і не просто вручив повістку на медогляд, він з напарником відконвоювали мого чоловіка Ваню Кіптілого в військкомат і буквально за пів дня у нього був пройдений медогляд в міській лікарні. Після чого йому вручили повістку цим же числом (23 листопада) і додому його не відпустили. Увечері їх в місцевій казармі забули погодувати (а втім і не особливо йому лізло, але мені, наприклад, не все одно). Мені вдалося передати йому теплу і змінний одяг і найнеобхідніше», – написала вона в Facebook.

За словами дівчини, вранці вона і ще близько 10 сімей призовників прийшли під стіни військкомату, щоб з’ясувати, що взагалі відбувається, і чому хлопців тримають, немов в’язнів. Примітно, що медогляд для хлопців був мінімальний, а то і взагалі не було.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Чула від матерів інших хлопців, кого лікарі удостоїли честі оглянути, що вся суть медогляду звелася до прохання підняти руки, погойдатися на п’ятах, доторкнутися пальцем до кінчика носа. І це весь медогляд. А для мого Вані вирішили і цього не проводити. Просто, без коментарів. А потім їх повантажили в автобус близько 12 дня і просто вивезли на вокзал. А там поїзд на Київ, електричка на Васильків », – написала дівчина.

Крім того, в поїзді призовників змусили підписати рапорт, що вони хочуть служити, і що у них немає струсу мозку.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...