facebook

В Одесі молода мати підкинула немовля в лікарню і заявила про викрадення

Дівчина інсценувала викрадення своєї семимісячної дочки в Одесі. Про це в неділю, 25 листопада, повідомляє ГУ НП області. 22-річна дівчина сама звернулася в поліцію, розповівши про “викрадення” дочки. Вона стверджувала, що біля залізничного вокзалу відволіклася на старшу дитину, а через якийсь час коляска з немовлям зникла.

 

 

Правоохоронці почали пошуки дитини, опитування свідків і перегляд записів камер відеоспостереження. Незабаром в поліцію надійшла інформація про те, що в лікарню підкинули семимісячну дівчинку. Поліцейські запідозрили, що дівчина, яка заявила про викрадення, і залишила дитину в лікарні. Пізніше вона сама в цьому зізналася.

“Як з’ясувалося, близько місяця тому 22-річна жителька м Ізюм, що на Харківщині область, з двома малолітніми дітьми у віці 2,8 років і 6 місяців приїхала до родичів в Одесу нібито для проходження медичного обстеження. За словами горе-матері, її молодша дочка “невиліковно хвора”, тому, не маючи грошей на лікування, вона і вирішила залишити її біля медичного закладу. Сама ж жінка через годину збиралася повернутися додому і вже навіть купила квиток на поїзд. Щоб якось виправдатися перед ріднею, жінка вирішила забезпечити собі алібі історією з “викраденням”, – розповіли в поліції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За попередньою інформацією, лікарі під час огляду не підтвердили діагноз дитини. Поки дівчинка буде перебувати в лікарні, її подальшу долю вирішать працівники служби у справах дітей Харківської облдержадміністрації.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...