facebook

У київському дитсадку розгорівся скандал: дитина не може ходити і весь час плаче

В одному з дитячих садків Києва розгорівся скандал через те, що дитина не змогла стати з ліжка після знущань у закладі. Про те, що трапилося, розповіла в своєму Facebook мама однієї з вихованок дитсадка Христина Бондаренко. За її словами, в середу з ранку її дочка не змогла встати з ліжка.

 

«У середу Квітка з ранку не змогла встати з ліжка. Вдень нога опухла, вона почала плакати і майже не рухалася. Швидка, лікарі, обстеження. Пізно ввечері я принесла її додому на руках. Ніякого діагнозу. Якісь уривки фраз і припущення про найгірше. Не падала, ніяких синців, але не може ходити і весь час плаче», – пише жінка.

Вона розповіла, що два дні її дочка мовчала і лікарі ніяк не могли встановити, що з нею не так. Однак, врешті-решт причина поганого самопочуття дівчинки була розкрита: як з’ясувалося, проблема була в садку.

«Садок. Знову цей довбаний садок. Вона боялася розповісти, як в групі її присоромили, що не ходить на хореографію і змусили сісти на шпагат. “А давайте з неї посміємося, що вона не танцює”, – згадує вона їх слова. Поруч не було жодного дорослого. А коли з’явилася вихователька, то сказала не розповідати мамі про те, що сталося і не повела її до медсестри», – зазначила жінка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами Бондаренко, зараз її дочка знаходиться на лікарняному і лікує пошкоджену ногу вдома.

Відзначається, що мова йде про дитсадок №30 на Оболоні. Як розповіла мати дівчинки, заклад потрапляє в скандал не в перший раз: 10 років тому він майже даром віддав приватній фірмі в оренду кілька приміщень, приховавши це від батьків.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...