facebook

Закарпатгазу заборонили підвищувати кількість спожитого газу в платіжках закарпатців

Відповідне рішення НКРЕКП прийняла після того, як стало відомо, що газо-розподільчі компанії в регіонах вирішили самовільно проводити донарахування до платіжок за газ.

 

 

“Ухвалили рішення яким #НКРЕКП заборонила операторам ГРМ проводити донарахування в платіжки за природний газ. Проведений моніторинг ринку показав, що переважна більшість операторів газорозподільних мереж у платіжних документах за жовтень цього року здійснила донарахуваання побутовим споживачам обсягів газу в середньому до 1,5%, які враховують різницю у приведенні до стандартних умов”, – заявили у нацрегуляторі.

Зауважимо, що лише вчора Влад Микита повідомляв, що на Закарпатті приватна ПАТ «Закарпатгаз» вирішила збільшити тариф ще на 2-5% для закарпатців.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Не вірите? гляньте свої платіжки за газ за жовтень. На Закарпатті вони ввели для споживачів чудо-коефіцент “приведення до стандартних умов” він варіюється у моїх знайомих від 2 до 5%. Тобто якщо ви спожили на 100 кубів, монополіст на Закарпатті вам, без вашої згоди накине в платіжку ще 5 кубів”, – написав Микита.

Тоді чоловік поцікавився у НКРЕКП “як мало право приватна компанія на Закарпатті збільшувати ціну на газ не на 23,5%, а на 28,5%?”.

Відповідь, як бачимо, не забарилась.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...