facebook

В Києві дитина пішла під лід, на допомогу кинувся чоловік: чим все закінчилося

На Відрадному в Києві рятували дитину, яка ледь не загинула через власну неуважність. У столичному парку “Орлятко” дитина вийшла на тонкий лід, що скував озеро, і провалився у воду.

 

За словами очевидців, дванадцятирічний підліток вийшов на тонку кригу на водоймі і миттю провалився крізь лід та пішов під воду. Тонкий лід не витримав, і дитина пішла під воду. За свідченнями окремих очевидців, спершу підліток тинявся вздовж загорожі біля тутешнього озера, та не втримався і впав униз.

Дістав хлопчика з озера випадковий перехожий.

Пізніше виявилось, що те, як хлопчик впав під кригу, помітив співробітник розміщеного неподалік закладу громадського харчування. Чоловік не став чекати приїзду рятувальників, роздягнувся і пірнув у крижану воду, щоб врятувати дитину. На момент прибуття співробітників ДСНС він уже витяг хлопчака із крижаної води. Рятувальники ж підсобили самому герою вибратися із водойми.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Обом – рятівнику і хлопчику – надали допомогу медики «швидкої», що прибула на місце події. У підлітка діагностували переохолодження, він шпиталізований.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...