facebook

Науковці попередили про посилення магнітних бур у найближчі дні

Сьогодні геомагнітні коливання матимуть незначну потужність, а в наступні два дні їх вплив посилиться, пише Експрес-онлайн.

За даними Національної погодної служби Національного управління океанічних і атмосферних досліджень (NOAA), сьогодні, 19 листопада, впродовж дня магнітні бурі матимуть силу в 1 бал — така ситуація буде до 18 години. Увечері потужність коливань зросте до 2 балів.

Від опівночі і до 3 години у ніч на вівторок збурення сягнуть 3 балів, що означає “слабка буря”. Проте, далі сонячна активність знизиться, тож коливання матимуть 2 бали.

20 листопада з 9 години ранку збурення будуть маловідчутними — лише 1 бал, з 15.00 до 18.00 — 2 бали. Увечері магнітна буря матиме 3 бали, і в цей час метеочутливі можуть відчувати погіршення стану здоров’я — головний біль, запаморочення, стрибки тиску, перепади настрою тощо.

Така ситуація протримається у ніч на середу, і вранці — до 12.00. Впродовж дня, до 18 години буря матиме потужність у 2 бали, а до 21 години — 1 бал.

За даними метеорологів, ймовірність виникнення активної магнітної бурі сьогодні та завтра становить 20 відсотків, у середу — 25 відсотків.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...