facebook

Тимошенко має взяти на себе відповідальність за відсутність опалення в Смілі

Лідера “Батьківщини” Юлії Тимошенко і мер Сміли Олексій Цибко мають давні політичні зв’язки. Про це у п’ятницю заявив у ефірі телеканалу “Прямий” голова фракції “Блок Петра Порошенка” Артур Герасимов.

Він підкреслив, що з півтори тисячі населених пунктів в Україні до зими не підготувався той, мер якого разом з Юлією Тимошенко 2017 року проривав кордон під час депортації Міхеїла Саакашвілі.

“Ось що буває, коли мери замість турботи про людей займаються навіть не політикою, а політиканством. Тому що ви пам’ятаєте, як мер Сміли, проривав кордон, бив наших прикордонників разом з Юлією Володимирівною і паном Саакашвілі. Ви знаєте всі інші історії, пов’язані з Росією, з російськими організаціями, і це дійсно неприпустимо”, – заявив Артур Герасимов.

Раніше віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко назвав проблеми з газопостачанням у Смілу “політичним питанням”.

“Я думаю, що безпосередньо Верховна Рада також дасть оцінку таким діям, і постанову у Верховній Раді про проведення дострокових перевиборів як мера, так і міських депутатів буде прийнято”, – сказав Геннадій Зубко.

Крім того, він підкреслив, що прокуратура буде розслідувати цю справу як факт бездіяльності чиновників, який ледь не призвів до надзвичайних наслідків.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...