facebook

Скандал у кременчуцькій школі: учнів годують запліснявілими котлетам

Учнів Кременчуцької загальноосвітньої школи №1 скаржаться на якість і смак їжі, яку їм дають у школі.

Мовляв, їх годують зіпсованими рибними котлетами, які крім того, що мають неприємний запах, але ще й у плісняві.

Про це на своїй сторінці в мережі Facebook повідомив місцевий мешканець, колишній військовий і батько одного з учнів закладу, Сергій Костецький.

За його словами учням, у тому числі його сину, який навчається в 5-му класі, на обід давали зіпсовані рибні котлети. Це підтвердили школярки, які виходили з уроків. Вони розповіли, що на деяких котлетах у їдальні також була пліснява.

Тож батько навідався в навчальний заклад, аби поспілкуватися про проблеми харчування безпосередньо з директором школи – Людмилою Яшиною. Директорка закладу гостям не особливо зраділа й після презентованої їй рибної котлети взагалі заперечила той факт, що це їхні котлети. Натомість вона почала розповідати про те, якими повинні бути ці котлети.

“Це риба, яка має шкірку. Якщо її перемололи, то ця шкірка в будь-якому разі буде в котлеті”, – зазначила Людмила Яшина.

На питання, хто в школі постачальник, вона відповіла, що наразі це фірма “Дніпро”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Риба, яку ми отримуємо, – охолоджена. Я зранку прийшла й подивилася, як її обробляють, жодних претензій від мене не було”, – додала вона.

Тут обурилися батьки. Вони розповіли директорці, що на смак та якість котлет скаржилися самі учні школи, й нагадали їй про вже відомі випадки отруєння. Але й цей факт вона заперечила.

Але позиція батьків залізна – сьогоднішні рибні котлети перевірять у санепідемстанції.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...