facebook

Українка з дітьми пройшла через справжнє пекло: відео, яке зібрало мільйони переглядів по всьому світу

Відео, на якому жінка з дітьми в машині намагається вибратися із вогняної пастки, набрало вже понад 2 мільйони переглядів.

 

 

Неподалік Лос-Анджелеса вогонь цими вихідними поширювався настільки стрімко, що люди лише дивом стигали тікати від стихії. В епіцентрі полум’я опинилася і українка. Журналістам вдалося розшукати цю жінку. Її звуть Елла Проценко. Вона і вся її родина – з України. Вони переїхали в Лос-Анджелес кілька років тому. Елла розповіла про те, як їм вдалося врятуватися.

“Я та ті, хто їхали разом зі мною в цей момент, опинилися там на 3 хвилини раніше, ніж поліція та пожежні. Вітер був неймовірно сильний. Вогонь поширювався за секунди. Він перелетів, вогонь перейшов… Він був на одному боці гори… Величезна траса у 5 смуг з обох сторін… І вогонь перейшов через трасу на протилежну сторону гори. Ми просто опинилися в епіцентрі. Я розуміла, що ми в пастці. Я дуже сильно боялася за моїх дітей”, – розповіла жінка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ти їдеш і ти розумієш, що ти не хочеш… На цьому відео я кажу: я боюся туди їхати, я боюся, я не хочу туди їхати. Я відчула, я реально відчула смак смерті. Я це відчула, я відчула, що мої діти можуть загинути ось зараз. Коли іскри хлинули, я зібралася з духом і зрозуміла, що мені зараз потрібно рятувати моїх дітей. Зараз відповідальність за їхнє життя – на мені. Я прийняла це рішення і я поїхала проти течії”, – каже Елла.

“Я говорила та показувала руками іншим машинам, щоб вони розверталися і їхали у зворотню сторону, тому що туди їхати було не можна. І поліція, яка їхала наче закривати дорогу, – вони це розуміли”, – згадує вона.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...