facebook

“Боліло так сильно, що не могла дихати”: Розповіли деталі ДТП в якій розбилася модель з України

У Китаї українська модель Тетяна Трібель розбилася на скутері, отримавши перелом ноги і хребта. Інцидент з нею стався 31 жовтня. Дівчина вже два тижні лежить в лікарні. Про це повідомила її сестра Юлія Трібель на сторінці в Facebook.

 

 

“Я перебуваю в тяжкому стані в Китаї в місті Сяминь. Мені потрібна допомога. Мені потрібна операція на хребті і реабілітація. Мої рідні роблять все можливе, щоб забрати мене додому. Мені дуже потрібна допомога”, – цитують сестра звернення Тетяни.

Дівчина розповіла, що зважилася на поїздку після умовлянь співробітника.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Хлопець з мого агентства купив скутер. Питав, чи вмію я їздити. Я не вмію. Він запропонував спробувати. Я не знаю, чому так вийшло. Я навіть на ковзани, лижі не стаю і на велосипед не сідаю. Боюся пошкодити що-небудь або синяк поставити. Може, переконало те, як він сказав, що це безпечно”, – зазначила Тетяна.

“Сіла, проїхала 10 метрів, вивернулося кермо, врізалася в бордюр, перелетіла через кермо, зробивши колесо в повітрі. Впавши на асфальт, зрозуміла відразу, що поламана нога і спина. Боліло сильно, дихати не могла”, – згадала дівчина.

Тетяну відразу забрала швидка. “Мене просто тягали, кидали на стіл, як мішок картоплі, щоб зробити рентген. Чотири рази перекидали. Не давали знеболюючих. Через 6 годин дали ібупрофен. Сильне знеболююче дали тільки тоді, коли я в один момент перестала дихати. Це на четвертий день”, – додала вона.

На переламану ногу їй навіть не наклали гіпс, на фото видно просто перебинтовану ногу.

Після інциденту дівчина звернулася за допомогою в консульство України в Шанхаї. Дипломати змогли домовитися з її роботодавцем про оплату медичних послуг. Тетяна каже, що лікування дороге, не вказуючи точну суму.

Дипломати мало чим можуть допомогти в подібних випадках, якщо в українців, які працюють за кордоном, немає страховки.

Тетяна, яка вже не в перший раз їздить на роботу в Китай, говорить, що чекала оформлення страхування від роботодавця, тому не зайнялася цим питанням особисто.

“У попередніх поїздках, якщо не вказано, що я сама оформлюю поліс страхування, означало, що страхували по прибуттю. Але зараз це вже не важливо. Мені головне повернутися додому. Щоб знову ходити”, – говорить вона.

Дівчині потрібна операція, вартість якої становить близько 7,5 тисяч доларів. Ще більше ніж у тисячу обійдеться спеціальний імплант для хребта. Що стосується ноги – китайські лікарі поки не можуть робити прогнози, потрібні додаткові обстеження.

Через пару днів за Тетяною вилетить її чоловік. Для транспортування Тетяни в Україну необхідно буде викупити в авіакомпанії шість місць плюс одне для супроводжуючого.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...