facebook

Вісім помилок під час догляду за шкірою навколо очей

Зморшки навколо очей турбують як жінок, так і чоловіків частіше, ніж інші ознаки старіння шкіри. При цьому доглядають за цією областю, як правило, не дуже ретельно.

How-to-quickly-remove-a-black-eye-tips-5

Починати доглядати за шкірою навколо очей в зрілому віці
Помилка, від якого в першу чергу необхідно позбутися. Запобігти проблемі простіше, ніж витрачати масу сил і грошей, щоб її вирішити. Доглядати за шкірою навколо очей необхідно як мінімум з 18 років. У разі юних дівчат доглядати за шкірою слід з того моменту, коли ви починаєте використовувати туш для вій.

Вважати, що поява зморшок закладена генетично і боротися з ними безглуздо
Так, ми схожі на своїх батьків і у нас схожий набір генів. Але у наших батьків не було можливості доглядати за шкірою з юних років. І ми не знаємо, як вони могли б виглядати, якби в них стільки ж знань і такий же широкий вибір косметики, як у нас сьогодні. Якщо усвідомлено доглядати за шкірою, можна перемогти будь-яку генетичну схильність.

Використовувати очищуючий засіб для особи в якості засобу для зняття макіяжу з очей
У чому різниця між цими засобами? Очищуючий засіб для шкіри обличчя розчиняє забруднення: декоративну косметику і жирові виділення шкіри. Шкіра навколо очей практично не має пір, відповідно на ній немає жирових виділень. Засіб для шкіри обличчя підсушує область навколо очей, що призводить до втрати вологи і більш стрімкої появи зморшок.

Засіб для зняття макіяжу з очей, навпаки, розчиняє лише декоративну косметику. Він підтримує необхідний баланс вологи в шкірі, додатково пом’якшуючи і зволожуючи її.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Наносити крем навколо очей від випадку до випадку
Людина моргає 10 000-40 000 разів за добу. Крім цього, міміка обличчя створює додаткове навантаження для шкіри навколо очей. Жінки практично кожен день наносять макіяж і розтягують шкіру. Так що ця область вимагає регулярного щоденного догляду. Програма мінімум – зволожуючий крем вранці і ввечері. Якщо ви тривалий час працюєте за комп’ютером, розслабити очі вам допоможе заспокійливий гель для шкіри навколо очей. Такий гель володіє охолоджуючим ефектом. Він швидко зніме напруженість і втому з очей.

Використовувати тільки один засіб по догляду за шкірою

Наприклад, вас турбують темні кола під очима. Ви купуєте спеціальний гель з роликом для вирішення цієї проблеми – і більше нічого. Такого роду засоби створені для того, щоб виконувати конкретну задачу – зменшити темні кола під очима. Вони не зволожують шкіру і не забезпечують повноцінного догляду. Додавайте до таких засобів зволожуючий крем для шкіри навколо очей.

Неправильно наносити крем навколо очей
Багато хто скаржиться, що не можуть користуватися кремами навколо очей, тому що набрякають повіки. Подібні ситуації виникають через неправильне нанесення.

Справа в тому, що будь-який крем або гель на шкірі розповзається в радіусі близько 1 см. Коли ми наносимо крем близько до вій, він потрапляє до війкового контуру і в саме око. Через це виникає роздратування або набряк.

Використовувати маски для сну лише у поїздках
Звичка спати з маскою для сну кожен день знижує навантаження на очі. Коли ми спимо, світло потрапляє на сітківку ока навіть при закритих повіках. Маска виключає потрапляння світла в очі, що призводить до розслаблення м’язів навколо очей, до глибшого сну і якісного відпочинку. Спробуйте, різниця помітна практично відразу – ви висипаєтеся набагато краще і виглядаєте відпочившими.

джерело http://zdorovia.com.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...