facebook

Син ледь не заморив матір голодом

У Вінницькій області до лікарні доставили 87-річну жінку, яку власний син ледь не заморив голодом. Броніслава Андрущенко важила всього 30 кг, йдеться у сюжеті ТСН.

“Ми такого не бачили, коли людина – це шкіра та кістки”, – зізналася Тетяна Хомицька, лікарка інфекційного відділення Козятинської РЦЛ.

Усі органи жінки вражені від хронічного недоїдання: серцево-судинна, нервова системи, шлунково-кишковий тракт. Медики кажуть, що її морили голодом кілька місяців.

Сусіди звинувачують у трагедії сина – 54-річного Павла Андрущенка. Кажуть, що він залякував матір роками, змушував ходити за горілкою, інакше буде її бити. Розповіли, що старенька перестала виходити на вулицю влітку. Після цього вони забили на сполох.

Сусід сповістив прокуратуру, поліцію, райраду та адміністрацію. Приїхали всі, однак Павло пускати їх до будинку відмовився. У результаті поліцейський вліз через вікно і побачив стареньку в жахливому стані.

Прокуратура з’ясовує ситуацію. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. За неналежний догляд за матір’ю чоловікові загрожує до 6 місяців в’язниці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...