facebook

Страшна трагедія в Харкові: українців благають допомогти знайти свідків

Маленьку дитину збили на смерть і зникли з місця злочину

У Харкові відбулася страшна ДТП, жертвою якої став дев’ятирічний хлопчик. Дитину буквально протягло по проїжджій частині. Деякий час хлопчик був ще живий, коли приїхала швидка, хоча був сильно понівечений і мав серйозні травми. Але реанімаційні заходи виявилися безсилими, а травми – несумісними з життям. Дитина померла в машині швидкої допомоги по дорозі в лікарню. Про це стало відомо з повідомлення Відділу комунікації Національної поліції України в Харківській області.

Не менш страшно ще й те, що винуватець ДТП досі не знайдений. Поліція просить відгукнутися свідків аварії, що сталася 31 липня 2018 року на Нових Будинках. Повідомляється, що автомобіль “ВАЗ” збив 9-річного хлопчика. Дитина з необережності перебігала Московський проспект в районі будинку №198. Від отриманих травм школяр помер по дорозі в лікарню, водій зник з місця злочину.

Свідків аварії просять зателефонувати: 102, 066-964-78-78. Також можна звернутися безпосередньо у до майору поліції Ользі Луньовою у відділ розслідування злочинів у сфері транспорту (Харків, вулиця Маяковського, 22).

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...