facebook

У МВС виправдовують свого чиновника, який нібито погрожував студентці на сайті знайомств

Там називають це фейком та інформаційною атакою. У середу, 7 листопада, у Мережі почав широко розповсюджуватися пост у соцмережі Facebook студентки Наталії Бурейко, яка розповіла про погрози від заступника начальника відділу департаменту захисту економіки Нацполіції України Олександра Варченка.

 

 

За словами дівчини, спочатку вона почала листуватися із нібито Варченком на сайті знайомств Tinder, який здався їй “галантним чоловіком та джентльменом”. Однак згодом він почав активно натякати їй на сексуальний контакт, від чого дівчина відмовилась та захотіла припинити спілкування.

“Після того як я відмовилася і дала зрозуміти, що подальше спілкування небажане, Олександр почав писати образи і погрожувати мені розправою, писати, що я його власність, що я ніхто, що він може робити зі мною все, що дістане мене всюди. Все б це було схоже на погрози в інтернеті від ображеної людини, але вони не припинилися”, – розповіла дівчина.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Наталія зазначила, що після цього так званий Варченко якимось чином дізнався всі її персональні дані, адреси близьких, став писати повідомлення із погрозами. А згодом невідомий надіслав їй букет квітів та коробку із відрубаними курячими лапками.

Ця публікація набула широкого резонансу у соцмережах та потрапила у ЗМІ. Крім цього, користувачі почали активно обговорювати правдивість цієї ситуації.

На ці звинувачення відповів сам Олександр Варченко. На його сторінці у Facebook через кілька годин після розголосу з’явився пост (це єдиний пост на цій сторінці), у якому він називає ситуацію інформаційною атакою, а сам запевняє, що ніколи не був знайомий і не листувався із Наталією Бурейко.

“Я, Олександр Варченко ніколи не був знайомий і не вів жодних листувань у жодних месенджерах з Наталією Бурейко. Не виключаю, що хакерами був створений акаунт з використанням моїх фотографій і з нього велося це провокаційне листування з Наталією Бурейко”, – заявив він.

Метою цієї провокації, на думку Варченка, стала діяльність його дружини – Ольги Варченко, яка є

Комісія визначилась із очільником Державного бюро розслідувань
першим заступником голови новоствореного Державного бюро розслідувань.

Згодом за Варченка заступився і народний депутат України та член колегії МВС Антон Геращенко. За його словами, і Варченко, і Бурейко є абсолютно реальними персонажами, однак стали жертвами добре продуманої провокації.

“Хакерами з використанням публічних фотографій Олександра Варченка був зареєстрований акаунт у соціальній мережі знайомств. Потім була розпочате листування з потенційною жертвою – молодою симпатичною студенткою Наталією Бурейко. Листування почалося з традиційних загравань, але потім режисери цієї провокації стали погрожувати Наталі від імені О. Варченка, роблячи акцент на тому, що він як співробітник силових структур, може розправитися з дівчиною з використанням свого службового становища. У підсумку Наталя була доведена до відчаю і зробила публічну заяву про те, що їй погрожує співробітник Національної поліції”, – заявив Геращенко.

Він також підкреслив, що метою цієї провокації стала дискредитація Нацполіції та дружини Варченка через її високу посаду в ДБР.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...