facebook

Закарпатка боролася за права жінки на Черкащині

Жанна Ярмоленко прийшла на проект “Міняю жінку” заради цікавої пригоди та нового досвіду і потрапила вона із Києва у село Черниші.

 

 

Уродженка Закарпаття 36-річна Жанна Ярмоленко раніше проживала на Мукачівщині.

Зараз, жінка – приватний підприємець, разом із чоловіком та двома дітьми від попереднього шлюбу живе у столиці України – Києві.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Жанна займається продажем хутра. Зі своїм теперішнім чоловіком Василем, закарпатка, познайомилася ще у 2003 році, коли вже була заміжньою. Чоловік намагався поспілкуватися з темпераментною закарпаткою, але вона була проти.

Проте через 10 років доля їх звела разом. Вони почали щоденно спілкуватися і через деякий час чоловік зробив пропозицію руки та серця закарпатці.

Жанна Ярмоленко прийшла на проект заради цікавої пригоди та нового досвіду і потрапила вона із Києва у село Черниші. На такому собі українському ранчо, на Черкащині, живуть тато Ігор, мама Ольга та її донька від першого шлюбу Альона.

Колишня закарпатка, потрапивши до Чернишів, порівняла життя Ольги з кріпацтвом, адже жінка увесь день працює на чоловіка, боїться спілкуватись із людьми, не має власних грошей і спить в окремій занедбаній кімнаті. А Ольга в Києві вперше відвідає салон краси, буде огорнута турботою тимчасової родини й здолає свої страхи.

Про відмінність столичного і сільського життя, дивіться у випуску проекту “Міняю жінку”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...