facebook

У київському ресторані сина митного топа “покарали” на 100 тисяч

Відвідувача ресторану “ЖЗЛ” у Голосіївському районі Києва пограбували “зальотні” грузинські гості.

Як повідомило джерело OBOZREVATEL, це сталося 5 жовтня. Відвідувач ресторану відійшов на декілька хвилин, залишивши свою сумку, в якій було 100 тисяч гривень.

Цим скористалися двоє чоловіків, щоправда, ненадовго. Інші відвідувачі помітили крадіжку, злодіїв затримали співробітники полку патрульної служби поліції особливого призначення.

У поліції Києва офіційно повідомили, що на злодіїв звернули увагу офіціанти закладу, які на вулиці звернулися за допомогою до наряду поліції.

За інформацією джерела, відвідувач ресторану “ЖЗЛ”, якого обікрали, син начальника Енергетичної митниці ДФС Ігоря Піковського — 31-річний Михайло.

Ігор Піковський у травні 2014 року став депутатом Київради VII скликання. З червня 2014 по 2015 рік — голова постійної комісії Київради з питань транспорту і зв’язку. З липня 2015 по жовтень 2016 року — начальник Київської міської митниці ДФС. З жовтня 2016 року — начальник Енергетичної митниці ДФС.

Енергетична митниця України — спеціалізований територіальний орган ДФС, який займається митним контролем енергоносіїв. В обов’язки, крім іншого, входить декларування природного і скрапленого газу, нафтопродуктів, електроенергії.

Нагадаємо, що начальник Енергетичної митниці ДФС Ігор Піковський вказав у своїй декларації за 2017 рік володіння акціями компанії ВАТ “Промзв’язок”. Йому належить 12% цінних паперів цього підприємства. Ще 52% акцій у власності ТОВ “Екіпаж” (вид діяльності — консультації ыз питань комерційної діяльності та управління), співзасновником якого і ще ряду компаній є його син Михайло.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За відкритими даними, “Промзв’язок” заробила на державних тендерах у 2017 році 10 млн гривень, поставляючи різне комп’ютерне обладнання.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...