facebook

Програв дружину з дитиною в карти

Мій чоловік був завзятим гравцем. У дитинстві різався у вкладиші і фішки, в юності ходив ставки робити, а зараз на танчики підсів.

Нічого іншого я йому не дозволяла. Та й над цим його захопленням замислювалася, адже Донато він починав, не просто грав.

На роботі (а я працювала в той час в турагентстві) мені запропонували путівку в Анапу за дуже вигідною ціною. Я не роздумуючи погодилась. Треба було якось відвернути чоловіка від віртуальних боїв, та й синочок наш трирічний ніколи ще на море не був.

Готель нам попався відмінний, з анімацією, власним басейном і фуршетом аля-все включено. Ми з синочком цілими днями пропадали в басейні, а чоловік спочатку ходив туди з нами, на третій день завів собі друзів і весь час проводив з ними.

Пройшов тиждень. До моря наш тато нас зводив лише двічі. Замість відпочив виду у нього з’явилися темні мішки під очима. на питання «що трапилося?» був стандартний відповідь про те, що все в порядку.

А за день до від’їзду до мене за столик в фойє підсів респектабельного вигляду чоловік, який представився Данилом. Так ось, цей самий Данило оголосив мені, що мій улюблений, дорогоцінний чоловік програв мене і синочка йому в карти.

Я заціпеніла. Як? У наш сучасний час і таке? Закричати, втекти?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Але Данило заспокоїв мене тим, що не збирається користуватися своїм правом на нас. Йому я імпонує, бачте. А ось з чоловіком таким, на моєму місці, він би жити не став. І пішов.

А я і не збиралася. Зібрала речі, поміняла квиток і поїхала раніше. Чоловіче з’явився додому через два дні, пониклий і винуватий.

Я виставила його заздалегідь зібрані речі за двері. На пояснення махнула рукою. Переб’ється, слухати його ще.

До речі, однією жити навіть зручніше. Ніхто не бурчить з приводу того, що я зварила не те, що він любить. По дому не розкидані брудні шкарпетки, хочеш спи, хочеш їж, хочеш телевізор дивись. І дитині більше часу дістається.

Через місяць мені подзвонив той самий Данило. Чоловік мій при програші дав мій телефон. Попросив про зустріч. Не хотіла, але все ж зустрілася.

Данило запропонував мені руку і серце. Вже не знаю, чого він там вгледів в мені за той короткий час відпочинку, але просто, за його словами, збожеволів. Я, природно, відмовила.

Він доглядав за мною рік. Кожен день надсилав квіти. Крав з поштової скриньки мої платіжки і оплачував їх, підкидав під двері кошики з продуктами.

Зрештою, я здалася. І поступилася. Данило закотив шикарне весілля, у весільну подорож ми поїхали на Кіпр.

Коли все вляглося, мій новий чоловік постійно жартував, що дуже вигідне придбання тоді виграв, але ж їхати в Анапу не хотів, друзі вмовили.

Тиждень тому я дізналася, що мій колишній догрався. Понабирали кредитів і все спустив, з роботи вигнали і квартиру за борги забирають.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...