facebook

“Справа Автомайдану” буксує: прокуратура не може знайти водіїв, що їздили до Межигір’я

У “справі Автомайдану” слідчі прокуратури не можуть встановити контакт з учасниками поїздки до Межигір’я, після якої на водіїв було складено фальсифіковані рапорти і протоколи.

a00f4cb-avto

Про це повідомив адвокат Небесної сотні та “автомайданівець” Роман Маселко.

“Слідчим потрібно допитати наступних осіб, на яких були складені фальсифіковані рапорти і протоколи за поїздку до Межигір’я. Але прокуратура не може встановити з ними контакт. … Для допиту потрібно зявитись у Головне слідче управління на вул. Борисоглібську,18. Слідчий – Дмитро Лойфман”, – повідомив Маселко.

Він також навів перелік з 34 осіб, допит яких у якості свідків у “справі Автомайдану” має відбутися.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також Маселко нагадав, що прокурор прокуратури Київської області Олексій Куц, який був представником обвинувачення по справах Автомайдану і своїми діями сприяв їх розвалу у суді, був спійманий на збуті амфетаміну і звільнений з прокуратури.

Як відомо, у червні Вища рада юстиції відкрила дисциплінарні провадження проти 3 київських суддів через переслідування активістів “Автомайдану” – судді Шевченківського райсуду Анзора Саадулаєва, Оболонського райсуду – Владислава Дев’ятка і Дніпровського райсуду – Нелі Ластовки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...