facebook

У центрі Полтави сталася бійка: 24-річний хлопець помер у кареті швидкої

У Полтаві біля будівлі колишнього кінотеатру Котляревського сталася бійка, внаслідок якої 24-річний чоловік помер у кареті швидкої.

 

 

5 листопада до чергової частини Полтавського відділу поліції надійшла інформація про те, що в кареті швидкої помер 24-річний громадянин. Його забрали на зупинці «Корпусний парк» — біля колишнього кінотеатру ім. Котляревського — з травмою голови. Про це повідомила прес-служба ГУ НП в Полтавській області.

Слідчо-оперативна група поліції з’ясувала, що відбулася бійка, у ході якої чоловік впав і вдарився головою. Його забрала швидка, але довезти до лікарні не встигла.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На місці подій побували журналісти «Полтавщини». Вони побачили свіжу кров між будівлею колишнього кінотеатру та павільйоном зупинки, а також вже запечену — на ділянці між будівлею та підземним переходом ТЦ «Злато місто».

Обставини встановлюються. Відкрите провадження за ч.2 ст.121 ККУ (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Наразі правоохоронці проводять комплекс заходів зі встановлення осіб, причетних до бійки. Також вони уточнюють, чи мають учасники бійки відношення до закладів «Грамофонъ» та/або «Версаль», розташованих у будівлі колишнього кінотеатру.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...