facebook

У Миколаєві покладений на дорозі асфальт через три дні розсипався під ногами

У провулку 1-м кільцевої в Інгульському районі Миколаєва асфальт розсипався під ногами на третій день після його укладання. Про це в “Контакт-центрі Миколаївської міськради” повідомила місцева мешканка Діана Лазарева.

 

 

За її словами, коли 30 жовтня в їх провулку, де ніколи не було асфальтованої дороги, з’явилися “дорожники”, люди дуже зраділи. А тому їх не засмутила навіть звістка про те, що асфальт їм будуть укладати “був у вжитку” – і на тому спасибі. Але вже 2 листопада, за словами Діани, цей асфальт перетворився на багнюку – розповзається і кришиться прямо під ногами.

“З тієї рубрики:” Краще вже нічого, ніж щось!” 30. 10. 2018 р на провулку 1-м кільцеві (Інгульський район) працівниками МиколаївАвтодор (так вони представилися в ході бесіди) почалися роботи з укладання асфальтного покриття на нашій вулиці. Вулиця асфальту не бачила з часів утворення міста, але земля на вулиці за десятиліття перетворилася в “бетон”, тому в дощову погоду особливих проблем з пересуванням по вулиці у мешканців не було) Як було розказано працівниками зазначеного вище підприємства, асфальт буде укладатися “беушний”. Претензій до укладання бувшого у вживанні асфальту ніхто з жителів нашої вулиці не мав, як то кажуть, спасибі і за це. Але яким було 02. 11. 2018 р подивитися на результат укладання цього асфальту! Асфальт просто розсипався під ногами!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шановні виконавці цієї “послуги”, думаю, що навіть для укладання такого, що використовувався асфальту, встановлені норми і стандарти! Тому прошу Адміністрацію Інгульського району або департамент ЖКГ доручити “виконавцю даної послуги” усунути те, що він “накатав” або “не докаталось” на нашій вулиці, і перестати надалі розчаровувати людей!”, – написала мешканка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...