facebook

На Черкащині люди задихаються від їдкого диму і просять термінової допомоги

Жителі м.Городище Черкаської області в прямому сенсі задихаються від тягучого їдкого смогу, який у вигляді молочної пелени поширюється над містом щовечора.

 

 

Активісти в м.Городище вже робили сотні заходів щодо запобігання масового спалювання листя, відходів з присадибних ділянок та іншого побутового сміття місцевим населенням. Хоча діє і офіційний нормативний акт згідно якого, спалювачі сміття повинні нести адміністративну відповідальність, але він не практичний.

Вулиці міста заповнені білим їдким димом і від нього ріже очі у водіїв транспорту.
У соціальній групі інтернет-ресурсу місцеві небайдужі чоловіки і жінки безпосередньо зверталися до місцевої влади з проханням припинити неподобство, яке змушує астматиків сидіти на ингаляторах особливо активно, а маленьких дітей і інших співвітчизників продовжувати «заробляти» онкологію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Адже ніхто не може зрозуміти, що в продуктах згоряння міститься велика кількість токсинів, що викликають рак. Мало того, місцеве населення в Городище спалюють сміття навіть біля лікарні, де лежать хворі люди!

За спалювання листя та іншого сміття відповідно до законодавства України штраф 1360 грн
Немає ніякої управи на таких «любителів чистоти». І це при всьому тому, що регулярно по вулицях їздить спецтранспорт і збирає сміття. Єдина проблема, що зупиняє громадян не скористатися сервісом – це мізерна оплата на 1 мішок сміття. Городище щовечора оповите димом, навіть на заміській трасі це видно і помітно, але уряд міста байдуже ставиться до цього, не роблячи ніяких радикальних заходів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...