facebook

В Україну намагалися ввезти труп жінки під виглядом живої людини

Громадянин Росії разом із сином намагалися ввезти в Україну труп жінки під виглядом живої людини.

Чоловіків викрили у пункті пропуску “Гоптіка” на Харківщині. Водночас російські прикордонники без проблем пропустили автомобіль. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Олег Слободян.

“Близько 17-30 до пункту пропуску “Гоптівка”, що на Харківщині, на в’їзд в Україну прибув автомобіль Ford російської реєстрації під керуванням громадянина РФ. В якості пасажира в транспортному засобі знаходився громадянин України, син водія. Під час огляду транспортного засобу на задньому сидінні правоохоронці виявили труп жінки, яка була посаджена та пристебнута ременем безпеки як жива людина”, – йдеться в повідомленні.

Після виявлення трупа, водій, який виявився чоловіком померлої жінки, надав прикордонникам свідоцтво про смерть від 22 жовтня, видане російськими чиновниками. Водночас чоловіки пояснили, що намагались перемістити на територію України труп своєї родички під виглядом пасажирки з метою поховання у Запорізькій області.
“Російські правоохоронці, які несуть службу в суміжному “Гоптівці” пункті пропуску “Нєхотєєвка” в свою чергу, не побачили в переміщенні трупа в такий спосіб нічого надзвичайного, та після проведення всіх контрольних операцій випустили транспортний засіб з території РФ”, – додали у Держприкордонслужбі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...