facebook

На Чернігівщині 43-річна горе-мати, на добу залишила самих п’ятьох дітей

22 жовтня 2018 року до Менського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що 21 жовтня 2018 року о 17:30 годині 43-річна жителька Менського району, мати п’ятьох дітей (найменшому з яких 5 років) пішла з дому та не повернулась.

 

 

Про це повідомляє Менський відділ поліції на своїй сторінці у Facebook.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група Менського відділу поліції. Поліцейськими ВП проведено ряд заходів по встановленню місцезнаходження зниклої жінки. В ході проведення розшуку останньої було встановлено, що вона веде аморальний спосіб життя, вживає спирті напої.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

22 жовтня 2018 року біля 07:28 години надійшло повідомлення від доньки зниклої особи про те, що мати знайшлась і вже перебуває вдома.

В ході проведеної перевірки поліцейськими відділу поліції з’ясовано всі обставини зникнення гр. С. та останню притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 184 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» (Ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей – тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...