facebook

Блогер розлючено накинувся на дівчину у центрі Франківська: пояснення героя інциденту

Івано-Франківський блогер Ігор Пустовіт відреагував на гучний ролик, в якому він штовхає та хапає за волосся дівчину-офіціантку. За його словами, ця історія тягнеться вже давно та та сама спровокувала його на такі дії: іншого виходу не було.

Відповідний допис з’явився на його сторінці у Facebook.

Зокрема, він підтвердив, що інцидент відбувся більш ніж два місяці тому та дівчину зву Юлія Стасюк.

Колись вона була фанаткою моєї дружини та нашої сім’ї, залишала багато приємних коментарів у Instagram, і навіть почала вести групу у ВК (тоді ще працюючому на території України), де перекладала усі дописи дружини на російську мову, аргументуючи це бажанням, щоб наша аудиторія розширювалась. Коли ж дружина пояснила їй, що ми вдячні, але нам це не потрібно, Юлія моментально перейшла у “табір” ображених, на інтернет-просторах їх називають хейтерами,
– зазначив Пустовіт.

За його словами, одразу після цього на своїй сторінці в Instagram почала знімати різноманітні пародії на його сім’ю “зі звичайними кривляннями та, як вона сама їх називала, підколами”, які з часом ставали ще жорстокішими та у підсумку дівчина почала висміювати їхнього однорічного сина з використанням нецензурної лексики.

“І Юля таки свого домоглась, я звернув на це увагу та вирішив, перш за все, поспілкуватись з її батьками. На жаль, тата я не зміг знайти, мені пояснили, що він – за кордоном, але вдалось сконтактуватися з її мамою, яка тоді працювала у медакадемії. Щоправда, ця розмова теж не склалась, тому що вона, як тільки побачила нас у дверях, одразу викликала охорону. Охоронець вивів нас з кабінету, навіть не запитавши причину нашого візиту”, – переконує блогер.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як зауважив він, згодом з’ясувалося, що мати Юлії також бере участь у цьому булінгу: регулярно з’являється у прямих трансляціях з дочкою, згадує їхні прізвища з негативним підтекстом. Також чоловік розповів, що його дружина навчається у тому ж закладі, де працює ця жінка.

Відтак, наш варіант був написати заяву ректору, з проханням посприяти нашому спілкуванню та вирішити цю ситуацію, а також написати заяву у поліцію щодо цькування та переслідування нас та нашого сина з боку дорослої мами та її дочки. І я таки написав цю заяву. Але ця ситуація притихла, оскільки ректор відповів, що нічого вдіяти не може, а відповіді від поліції на мою заяву я досі не отримав, натомість ми знайшли досить дієвий спосіб боротьби з булінгом від цієї сімейки, а саме – звичайні скарги на усі Instagram-публікації, які стосувались образ нашої сім’ї та конкретно присутності нашої дитини у них/ І це працювало Instagram почав видаляти такі дописи, але Юля знайшла вихід, створивши Telegram-канал, на який можливості вплинути було значно менше,
– каже Пустовіт.

Також він додає, що канал називався “блогЄри” і налічував майже тисячу фолловерів, але після подій, які показано у резонансному відео, таємничим чином зник.

“І як діяти у такій ситуації. Ви чітко розумієте, що писати чергову заяву немає ніякого змісту. Ви чітко розумієте, що ні її батько, ні мама на неї впливу не мають, і взагалі щодо цієї ситуації мати не хочуть. Ви також розумієте, що Вам щодня скидають скріни, де якась там дівчина, з сусідньої вулиці, фактично ваша сусідка, регулярно пише нецензурні дописи, вплітаючи туди вашу дитину та, на той час, вашу вагітну дружину. Як діяти? Та ніяк! Я терпів це більше року, я намагався врегулювати це і простим спілкуванням, і через інститути, і через поліцію, але не допомагало нічого. Вона показово, з єхидною посмішкою, декілька раз проходила повз дружину, а потім у телеграмі з’являвся новий і ще новий допис, у характерній їй манері, з матами та образами”, – констатує чоловік.

Як продовжує він, йому вдалося дізнатися, що вона влаштувалась працювати офіціанткою в одному з кафе Франківська.

Терпець урвався тоді, коли вона спершу написала черговий допис-припущення про нетрадиційну орієнтацію мого дворічного сина, а через якийсь час ще запостила фото вагітної дружини з підписом “вона померає!!!” У той день (два місяці тому) я прийшов у той заклад, Юля була на роботі. Побачивши мене, намагалась сховатись на кухні, але не встигла. Я двічі смикнув її за волосся та двічі наголосив, що я більше цього терпіти не буду та що їй варто видалити ту групу і припинити булінг моєї сім’ї. Юля вдавала, що їй страшно, хоча через півгодини після інциденту уже сміялася у сторіз і демонструвала, як росте статистика переглядів її сторінки, після того, як вона про це розповіла своїй аудиторії. Зі мною одразу ж зв’язалась поліція, викликала у відділок, так як Юля того ж дня написала на мене заяву. Я пояснив слідчому свій вчинок, також надав йому більше 30-ти роздрукованих сторінок усіх дописів Юлі, пояснив свою поведінку, розповів, що це триває уже не перший рік і що терпіти образи мене та дружини я ще міг, та коли діло дійшло до моєї дитини, то я, на емоціях, не знайшов іншого виходу. Зі мною було проведено виховну розмову та надано попередження, щоб подібного більше не було. Я звичайно ж погодився,
– сповістив Пустовіт.

Крім того, блогер наголосив, що розуміє неправильність своїх дій, але водночас хоче, щоб зрозуміли і його.

“Зі мною ще зв’язувався двоюрідний брат Юлі, у нас була зустріч, де ми усе проговорили, де я усе йому пояснив. Він пообіцяв посприяти тому, щоб згадок та образ дитини з боку його сестри більше не було, так як сам має дитину і, з його слів, він теж подібного б не стерпів. Я також вибачився перед ним за прикрий, але вимушений інцидент і гадав, що ситуація себе вичерпала, але виявилося інакше. А на запити, що це “немужський” вчинок можу тільки сказати, що такий варіант, у цій ситуації, є безпрограшним: мужики не пишуть заяви у поліцію.. мужики не смикають за волосся дівчат.. мужики також і не будуть терпіти мати у бік своєї дитини та дружини. На запити, що завдяки нашим соцмережам ми є публічними та нам потрібно це терпіти, скажу ні, не потрібно, хто це придумав?… Думок однозначно буде багато, але після бою кулаками не махають. Урок з ситуації я для себе виніс. Сподіваюся, що Юля теж отримала достатньо піару. Усі розмови було проведено ще два місяці тому. Крапка”, – підсумував блогер.

Крім того, він оприлюднив скріншоти з Telegram-каналу, в яких дівчина ображає його родину.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...