facebook

У Полтаві тренер з гімнастики побила восьмирічну дівчинку, поліція відкрила кримінальне провадження

17 жовтня тренер дитячо-юнацької спортивної школи №4 в Полтаві побила дитину палицею, повідомила мати дівчинки. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень. 

 

 

Поліція розслідує факт нанесення тілесних ушкоджень школярці на тренуванні в Полтаві, повідомив 19 жовтня в Facebook речник поліції Полтавській області Юрій Сулаєв. “У поліцію Полтави звернулася мама третьокласниці, яка повідомила, що її дочка на заняттях з гімнастики побила тренер. За фактом нанесення тілесних ушкоджень дівчинці поліція відділення №1 Полтави відкрила кримінальне провадження, – заявив він. Про те, що 17 жовтня тренер полтавської дитячо-юнацької спортивної школи №4 палицею побила дитину, повідомила в Instagram подруга мами постраждалої дівчинки.

Вона також опублікувала відео. “У ДЮСШ №4 в місті Полтава, стався просто не налазящій ні на одну голову інцидент. Анастасія Неділько, дочка моєї подруги, була по-звірячому побито під час тренування з художньої гімнастики, тренером Беженової Яною Олександрівною! Тренер побила восьмирічну дитину палицею! Відео знято мамою дівчинки, через годину після тренування. Природно все зафікстровано в лікарні і поліції

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тренер визнає свою провину, про що свідчить листування в вайбері з мамою Насті, ось дослівно, що вона пише: “Я, звичайно, дуже сильно прошу вибачення, я не хотіла такого. Мені немає виправдання. Я не думала, що так станеться. Вибачте мене будь ласка. Я знаю, що ні чим я не виправлю. Більше такого не буде. Будь ласка, скажіть адресу. Я хочу до вас під’їхати. Особисто впасти на коліна перед Вами і Настею “, – написала подруга матері в Instagram.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...