facebook

У школі пригощали печивом з покійника

Студент однієї зі шкіл Калфорнії пригостив своїх однокласників власноруч зробленим печивом. Печиво виявилось з сюрпризом – як зізнався сам пекар, він додав до тіста прах своєї кремованої бабусі.

Всього 9 учнів повідомили про те, що куштували печиво. Частина з них дізналась про незвичний інгредієнт вже після того, як скуштували його, – повідомляє DAILYMAIL.

“Один учень випік це печиво, а другий його розповсюджував” – заявив лейтенант поліції Пол Дорошев.

Поліція в Девісі, штат Каліфорнія, вже займається розслідуванням цієї справи. У відділку стверджують, що впевнені у словах свідків, проте до цього часу не провели аналізів самого печива.

“Це все дуже дивно. Проте я не чув, щоб хтось зі школярів постраждав фізично чи психологічно” – розповідає лейтенант Дорошев.

Батьки дітей, які навчаються у цій школі, обурені інцидентом. Вони стверджують, що у школі досі не провели розслідування і зацікавлені лише у тому, щоб вберегти свою репутацію, але не здоров’я своїх студентів.
В свою чергу адміністрація школи заявила, що провела всі необхідні перевірки і не бачить загрози для своїх учнів.

“Ми запевняємо всіх, що учасники цього інциденту вже розкаялись, і тепер це лише їх сімейна справа. Ми поважаємо їх право на конфіденційність” – заявив директор школи Тайлер Міллсап на офіційному сайті навчального закладу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В поліції повідомили, що не знають, чи можна притягнути за скоєне до кримінальної відповідальності. У державному кодексі існують правила щодо розпорядження людськими останками, проте даний випадок не підпадає ні під одне з них.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...