facebook

Приїхав із заробітків і застав жінку з сусідом: на Закарпатті чоловік жорстоко вбив сусіда

Потерпілим виявився 44-річний жителя Міжгір’я. На його тілі були виявлені численні тілесні ушкодження, що свідчило про насильницьку смерть людини. А невдовзі правоохоронці встановили обставини загибелі чоловіка.

 

 

За підозрою в завданні тілесних ушкоджень, які спричинили смерть міжгірця, працівники поліції затримали 56-річного жителя Міжгір’я. За попередньою інформацією, злочин стався на грунті ревнощів і зловживання спиртними напоями.

Чоловік повернувся із заробітків і застав удома п’яну співмешканку та сусіда, які спали в різних кімнатах. Приревнувавши жінку до гостя, господар почав завдавати йому тілесних ушкоджень. Спершу бив руками, а далі завдав численних ударів дерев’яним руків’ям сокири. Від завданих тілесних ушкоджень потерпілий помер у лікарні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Підозрюваного у скоєному злочині затримано в порядку ст.208 КПК України, з ним проводяться слідчі дії. За скоєне міжгірцю загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років, повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...