facebook

На Центральному ринку відбулася масова бійка із застосуванням зброї

У результаті інциденту дві особи звернулися до лікарів. Всі причетні до конфлікту затримані. Одного з учасників бійки звинувачують у хуліганстві із застосуванням пневматичної зброї. Спілкувалася зі свідками та розбиралася у ситуації Марія Лісніченко.

 

 

Близько 8-ої години ранку до поліції надійшло повідомлення про масову бійку на Центральному ринку Полтави. Причиною стало торгове місце на розі вулиць Шевченка і Новобазарній. Торговці, які працюють поруч, від коментарів утримуються.

– Вибачте, а Ви тут з самого ранку?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

– Так, але я нічого не бачила. Вони вже туди з’ясовувати стосунки пішли.

– Скажіть, будь ласка, чи знаєте хто та з ким розбирався? Чи часто ту таке?

– Влітку ще були тут суперечки та й зараз розбираються. Азербайджанці та цигани. Вони місце не поділили.

Зараз місце, за яке велася бійка, порожнє. Всіх учасників конфлікту забрали до відділення поліції. Бійка розпочалася біля торгового місця на розі вулиць та, за словами свідків, продовжилася на вулиці Новобазарній. Проте там свідків події розшукати не вдалося. Дехто стверджує, що про конфлікт не здогадувався.

– Я нічого не бачила.

– А не знаєте хто міг бачити щось?

– Я не знаю, питайте у людей.

Аби зупинити бійку, що завершилася викорисанням, ймовірно, травматичної зброї, прибуло 2 автомобіля патрульної поліції і 3 автомобілі міського відділу поліції. Всіх осіб причетних до бійки затримали.

Роман Грішин, заст. нач. відділу комунікації ГУ НП в Полт. обл.

– Унаслідок бійки та конфлікту постраждало двоє осіб. Вони звернулись до медиків. Попередньо у них незначні ушкодження. Особу, яка попередньо застосовувала травматичну зброю, затримано у порядку 208 статті Кримінального процесуального кодексу. Йому оголошено про підозру. Зараз слідчими відкрито кримінальне впровадження за частиною четвертою статті 296 Кримінального кодексу України – це хуліганство, вчинене із застосуванням зброї.

Наразі тривають слідчі дії. Поліцейські з’ясовують всі обставини конфлікту.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...