facebook

Сніффінг: чергова ідіотська “розвага” з Мережі вбила дитину

Підлітки стають жертвами чергової божевільної “розваги”, яка з’явилася в Мережі. Після поїдання прального гелю дітей почав вбивати так званий сніффінг – вдихання освіжувача повітря.

14-річний житель російського міста Петрозаводськ загинув після вдихання аерозолю. Його мати запевняє, що хлопчик ріс під контролем батьків, займався спортом, не захоплювався комп’ютерними іграми, не курив і не пив, не просиджував годинами в соцмережах. Трагедія трапилася влітку цього року, розповідають місцеві ЗМІ.

Мати дізналася, що хтось із його друзів прочитав в інтернеті, “що це прикольно”. Вони купили освіжувач повітря, прийшли додому і стали дихати. Їм сподобалося, і через три години вони знову пішли в магазин і купили ще. Вдруге після вдихання аерозолі хлопцеві раптово стало погано. Він впав і посинів. «Швидка», яка приїхала констатувала смерть дитини.

За словами матері, вона раніше не знала, що звичайний освіжувач повітря може бути так небезпечний.

“Я потім розмовляла з багатьма батьками, ніхто про таке не чув. Дивує, що в магазинах дітям так вільно продали освіжувач повітря. Зрозуміло, що це законодавчо не заборонено, але продавці повинні більш свідомо ставиться до покупок дітей. Ніхто і ніде не говорить про проблему. Немає ніякої профілактики, бесід в школі, в магазинах. Продавці повинні не продавати аерозолі дітям. Хочеться попередити батьків, щоб вони поговорили з дітьми, пояснили як це небезпечно”, – розповідає убита горем мати.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...