facebook

Відомий український мандрівник відправляється у велику навколосвітню подорож

Стартує подорож Артемія 15 жовтня з Києва.

15 жовтня відомий український мандрівник Артемій Сурін відправляється в кругосвітню подорож, в рамках проекту “Велике коло”.

Цікаво, що в рамках своєї затії Артемій планує відвідати всі шість континентів, веючаючи Антарктиду, без єдиного авіаперельоту. При цьому, мінімальна відстань між найпівнічнішою і найпівденнішою точкою шляху становить 10 000 кілометрів.

“Жодних авіаперельотів – інакше було б дуже просто, занадто швидко і зовсім без виклику. Залишаються поїзда, трансокеанські кораблі, автомобілі, автобуси, велосипеди та піший хід. Нон-стоп рух, без перерв на “відпочити”, без “заїхати додому на пару днів”, – говорить Сурін.

Мандрівник запланував відвідати 35 країн, щоб дізнатися, чим дихають і про що мріють люди з різних куточків світу. А ще Артемій планує допомогти здійснитися мріям цих людей.

15 жовтня Артемій разом з оператором з Нідерландів Адамом Аксо відправляється з Києва в велику подорож навколо Землі. Подорож буде такою, якою її бачать справжні шукачі пригод, Лондонське Королівське Географічне товариство: старт і фініш в одній точці (Київ, Україна), безперервний шлях навколо планети, відвідування всіх 6 континентів, перетин всіх меридіанів Землі, двічі перетин екватора, мінімальна відстань між найпівнічнішій і самої південною точкою шляху – 10,000 кілометрів.

Мандрівника чекає 9 місяців шляху по 35 країнам світу – і все це, нагадаємо ще раз, без авіаперельотів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...