facebook

У селі Батьків останній учень ходить в школу, де немає вчителів

У Львівській області, в селі Батьків з початкової школи звільнилися всі вчителі, а діти перевелися в школу сусіднього села. Таким чином в Батьківській школі залишилася одна дитина, якій нікому читати уроки. Про це повідомляє Zaxid.net.

Кожен день хлопчик, який навчається у другому класі, ходить в порожню школу і відразу повертається додому, розповіла в Facebook його мама Леся Піган. В цьому році зі школи випустилися 11 учнів, а вступили тільки 5, серед яких її 7-річний син.

За тиждень чотрирьох дітей батьки перевели на навчання в сусіднє село Звижень, а син Піган залишився єдиним учнем школи в Батькові. Вона каже, що не хоче переводити хлопчика в інше село, так як він часто хворіє, а школа в Батькові розташована поруч з її будинком. Однак днями останній вчитель з цієї школи звільнився. Питання про припинення діяльності Батьківської школи депутати Бродівського райради не підтримали.

Районний відділ освіти пропонує зобов’язати директора Батьківської школи, фізика за освітою, проводити індивідуальні уроки для сина Лесі Піган.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...