facebook

Ями по пояс чи летючий килим: як проїхати вулицями в Миколаєві

Увечері у вівторок, 9 жовтня, на вулиці в Миколаєві, водій великовантажного автомобіля з негабаритним вантажем викликав патрульних, для того щоб вони зафіксували жахливий стан «дороги».

 

 

Як відомо, саме по вулиці Турбіни пускають весь великовантажний транспорт, але якість дорожнього покриття залишає бажати кращого, а якщо точніше сказати, ні покриття, ні навіть дороги тут немає зовсім.

Водій автомобіля «МАЗ», Микола, їхав по вулиці, поки дорогу йому не перегородила яма в половину людського зросту глибиною. Розуміючи, що далі їхати – це угробити машину і піддати ризику вантаж, що перевозиться, Микола просто зупинився і викликав наряд патрульної поліції. За словами Миколи, патрульним довелося дзвонити 5 разів і пояснювати ситуацію, що склалася.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Миколу підтримали ще два водія великовантажних автомобілів, які так само, як і він, були обурені жахливим станом доріг на вулицях Турбинная і Новозаводська. Об’їхати ці вулиці як-небудь інакше водії фур не можуть через відповідних заборонних знаків. Тому водії, проїжджаючи по цих вулицях, щоразу ризикують пошкодити автомобіль або вантаж, що перевозиться.

Як зазначив один з водіїв, скоро «потрібно буде літати на килимі-літаку, інакше перевозити вантажі буде неможливо».

На місце прибули патрульні. У відповідь на претензії водіїв вони лише розводили руками і відповідали, що з цим питанням потрібно відразу йти в мерію, до Олександра Сенкевичу.

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...