facebook

Участь Лесі Нікітюк у “Танцях з зірками 2018” – під загрозою

Леся Нікітюк – одна з фавориток шоу “Танці з зірками 2018”. І хоч судді інколи нарікають на не ідеальні па телеведучої, однак прихильники щоразу рятують її від виходу з проекту.

 

 

Тепер же участь харизматичної Лесі Нікітюк опинилась під загрозою. Після 6 прямого ефіру “Танців з зірками 2018” телеведуча розповіла про погане самопочуття.

“О, бог сонця Ра, пошли мені промінь світла… Лежу з температурою, болем у горлі та (закладеним, – 24 канал) носом. Але я сильна, виживу!” – з гумором написала Леся Нікітюк.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зірка зізналась, що упродовж кількох днів симптоми простуди нікуди не зникли, але вона вже повернулась до тренувань. Леся Нікітюк має всього 3 доби, аби вивчити нову постановку та відшліфувати всі па. Варто зазначити, що це дуже мало для непрофесійної танцівниці.

Знову в строю! Захрипла, але в строю. Маю всього три дні на постановку танцю. Мало, дуже мало, але є ще ніч,– зазначила Леся Нікітюк.

Організатори шоу “Танці з зірками 2018” сповістили про простуду телеведучої та звернулись до її прихильників з питанням: “Чи достатньо цього часу для постановки танцю?” Більшість користувачів мережі заявили, що Леся Нікітюк все може подолати, тому вона бездоганно станцює на паркеті. Та є й такі, хто переживає за фаворитку, адже часу до прямого ефіру залишилось обмаль.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...